A- A A+

Gebrande noten

De lekkerste noten van Zuidwest-Nederland.

Vers gebrande noten kopen bij De Kaasruiter op de markt


Bij De Kaasruiter kunt u niet alleen kaas, maar ook heerlijke ongebrande en gebrande noten kopen. Deze laatsten worden door De Kaasruiter vers gebrand in onze luxe verkoopwagen. U kunt de noten per soort kopen of kiezen voor een van de smaakvol samengestelde mixen, naar keuze met of zonder zout, of met een passende kruidenmix. Een greep uit het aanbod van De Kaasruiter:

• Pinda’s en Vliespinda’s, vers gebrand, met of zonder zout.
• Cashewnoten en Macadamia’s, vers gebrand, met of zonder zout.
• Ongebrande Hazelnoten, Paranoten, Amandelen, Pistache- en Walnoten.
• Diverse zoete of hartige mixen van verschillende soorten noten, al dan niet in combinatie met vruchten als cranberries en rozijnen.

De Kaasruiter heeft ook een groot assortiment zoutjes en zoete snacks

Wilt u heerlijke ongebrande of gebrande noten kopen, dan bent u bij De Kaasruiter aan de juiste kraam. Wij bieden echter ook een breed aanbod aan andere zoutjes en snacks, die uw borreltafel compleet maken. Japanse zoutjes, kaasbolletjes, suikerpinda’s, chocopinda’s en –rozijnen, allemaal zijn ze verkrijgbaar bij De Kaasruiter op de markt. Kijk op de website waar en wanneer we bij u in de buurt op de markt staan. Wilt u meer weten over het aanbod, of wilt u een bestelling plaatsen, maak dan gebruik van het contactformulier op deze website of bel 085-8884511.

De Kaasruiter, Doelweg 32, 4691 CT Tholen, Nederland, Ligging, Tel. : 085-8884511, info@dekaasruiter.nl , Stratenplan